Valdemarsdag 2019

Valdemarsdag 15. juni 2019 blev der ifølge traditionen afholdt skydedag i Glostrup og Omegns Fugleskydningsselskab. Dagen startede med at sidste års fuglekonge Kenneth Hansen bød skydebrødrene på et flot morgenbord. Under morgenmaden fik den højstærede fuglekonge overrakt selskabets medalje. Efter mogenmaden gik turen til Glostrup Rådhus hvor vi blev modtaget af borgmester John Engelhardt. John ønskede os en god skydedag, med en lille forfriskning i rådhusets have. Med fanen forrest gik vi i kortege mod Byparken. Skydningen måtte desværre afbrydes på grund af vejret. Så vidt vides er det første gang i selskabets historie at dette skete. Der blev derfor ikke fundet en konge i år. Frokosten blev indtaget på Glostrup Park Hotel som havde anrettet et lækkert bord til de sultne skydebrødre. Trods vejret blev det alligevel en hyggelig dag for brødrene.

 

 


Valdemarsdag 2018

Valdemarsdag 15. juni 2018 blev der ifølge traditionen afholdt skydedag i Glostrup og Omegns Fugleskydningsselskab. Dagen startede med at sidste års fuglekonge Curt Jensen trakterede skydebrødrene med et flot morgenbord. Under traktementet fik den højstærede fuglekonge overrakt selskabets medalje. Som vanligt går turen herefter til rådhuset hvor borgmester John Engelhardt modtog os. John ønskede os en god skydedag, med en lille forfriskning i rådhusets have. Med fanen forrest gik vi i kortege mod Byparken. Skydningen - både den efter fuglen og vores præsitionsskydning - forgik i dejlig vejr. Frokosten blev indtaget på Glostrup Park Hotel som havde anrettet et lækkert bord til de sultne skydebrødre. Årets nye fuglekonge blev Kenneth Hansen. Kenneth blev også fuglekonge i 2011 hvor han blev optaget i selskabet. Skærfet blev behørigt overbragt til den nye fuglekonge ved ”Hesten” i Byparken.
 


Valdemarsdag 2017

Valdemarsdag 15. juni 2017 blev der ifølge traditionen afholdt skydedag i Glostrup og Omegns Fugleskydningsselskab. Sidste års fuglekonge Allan Christiansen trakterede skydebrødrene med et flot morgenbord. Under traktementet fik den højstærede fuglekonge overrakt selskabets medalje. Derefter gik turen til rådhuset hvor borgmester John Engelhardt ønskede os en god skydedag, med en lille forfriskning i rådhusets have. Med fanen forrest gik vi i kortege mod Byparken. Ved siden af selve skydningen på fuglen, var der også præcisionsskydning med luftgeværer. En flot frokost på Glostrup Park Hotel var anrettet til de sultne skydebrødre. Kongetalen blev afholdt og efter sangen ”Der er ingenting der maner” var sunget, fortsatte skydningen i Byparken indtil brystpladen faldt. Årets nye fuglekonge blev Curt Jensen. Skærfet blev behørigt overbragt til den nye fuglekonge ved ”Hesten” i Byparken.
 


Valdemarsdag 2016


Valdemarsdag 15. juni 2016 blev der ifølge traditionen afholdt skydedag i Glostrup og Omegns Fugleskydningsselskab. Sidste års fuglekonge Carl Hjembæk Pedersen trakterede skydebrødrene med et flot morgenbord. Under traktementet fik den højstærede fuglekonge overrakt selskabets medalje. Derefter gik turen til rådhuset i bus, hvor borgmester John Engelhardt ønskede os en god skydedag, med en lille forfriskning i rådhusets have. Med fanen forrest gik vi i kortege mod Byparken. Ved siden af selve skydningen på fuglen, var der også præcisionsskydning med luftgeværer. En flot frokost på Glostrup Park Hotel var anrettet til de sultne skydebrødre. Kongetalen blev afholdt og efter sangen ”Der er ingenting der maner” var sunget, fortsatte skydningen i Byparken indtil brystpladen faldt. Årets nye fuglekonge blev Allan Christiansen. Allan blev også fuglekonge i 2008. Skærfet blev behørigt overbragt til den nye fuglekonge ved ”Hesten” i Byparken.
 


Valdemarsdag 2015

Valdemarsdag 15. juni 2015 blev der ifølge traditionenafholdt skydedag i Glostrup og Omegns Fugleskydningsselskab. Sidste års fuglekonge Kim Jørgensen trakterede skydebrødrene med et flot morgenbord. Under traktementet fik den højstærede fuglekonge Kim Jørgensen overrrakt selskabets medalje. Derefter gik turen til rådhuset i bus, hvor borgmester John Engelhardt ønskede os en god skydedag, med en lille forfriskning i rådhusets have. Med fanen forrest gik vi i kortege mod Byparken. Vejret var sandelig med os - også i år. Ved siden af selve skydningen på fuglen, var der også præcisionsskydning med luftgeværer. En flot frokost på Glostrup Park Hotel var anrettet til de sultne skydebrødre. Kongetalen blev afholdt og efter sangen ”Der er ingenting der maner” var sunget, fortsatte skydningen i Byparken, indtil brystpladen faldt. Årets nye fuglekonge blev Carl Hjembæk Pedersen. Skærfet blev behørigt overbragt til den nye fuglekonge ved skydepladen i Byparken og traditionen tro blev der også taget billeder.
 


Valdemarsdag 2014

Valdemars Dag d. 15. juni 2014 blev der ifølge traditionenafholdt skydedag i Glostrup og Omegns Fugleskydningsselskab. Solen skinnede fra en blå og skyfri himmel, da udvalgte fra bestyrelsen lagde blomster på afdøde æresmedlem Fritz Togsverd Hansens grav. Sidste års fuglekonge René Christiansen trakterede skydebrødrene med et flot morgenbord I IF32 Gamle Drenges Klubhus. Under traktementet fik den højstærede fuglekonge René Christiansen overrrakt selskabets medalje. Derefter gik turen til rådhuset, hvor viceborgmester Flemming Ørhem ønskede os en god skydedag, med en lille forfriskning i rådhusets have. Med fanen forrest gik vi i kortege mod Byparken. Vejret var sandelig med os - også i år. Ved siden af selve skydningen på fuglen, var der også præcisionsskydning med luftgeværer. En flot frokost på Glostrup Park Hotel var anrettet til de sultne skydebrødre. Kongetalen blev afholdt og efter sangen ”Der er ingenting der maner” var sunget, fortsatte skydningen i Byparken, indtil brystpladen faldt. Årets nye fuglekonge blev Kim Jørgensen. Skærfet blev behørigt overbragt til den nye fuglekonge ved skydepladen i Byparken og traditionen tro blev der også taget billeder.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


© Copyright Glostrup & Omegns Fugleskydningsselskab