Påskebanko 2019

Tirsdag den 2. april afholdte vi selskabets 2. påskebanko.
Vi var 55 personer som fik en rigtig hyggelig aften. Årets gevinster - påskeøl, snaps og sild mv. - blev rigtig godt modtaget, især af dem som fik muligheden at råbe BANKO - tillykke til dem alle.
Vi glæder os til at endnu flere deltager næste år.
 


Julebanko 2018

Selskabets julebanko blev igen en dejlig aften. Af de 85 fremmødte var der en del "heldige" som havde den lykke at junne råbe "BANKO" og modtage vores dejlige præmier.
Bestyrelsen glæder sig allerede til at ligge så hyggeligt påskebanko, hvor vi håber at se jer alle igen.
 


Påskebanko tirsdag den 6. marts 2018

Som noget nyt afholdt vi jo påskebanko den 6. marts. Vi var 69 fremmødte som fik en rigtig hyggelig aften. En del fik sagt BANKO, nogle endda flere gange. Alle var enige om at dette tiltag var en rigtig god idé, så vi gentager påskebanko til næste år også. Bestyrelsen vil gerne sige tusind tak til de fremmødte.
 


Banko tirsdag den 7. november 2017


Som vanligt blev det en rigtig hyggelig aften for de 92 fremmødte deltager. En del gik hjem med en eller flere gaver. Enkelte mente dog at vi burde udskifte vore kære nummer "pige", fordi han trak de forkerte tal op af posen.

Vi vil som noget nyt også afholde en banko aften i marts - mere om det senere.
 


Bankospil 1. november 2016


Tirsdag den 1. november afholdt selskabet sin årlige bankoaften. 89 brødre, familiemedlemmer og venner deltog denne gang. Alle havde en rigtig hyggelig aften - og de heldige kunne bære en eller flere gevinster med sig hjem.

Vi håber at se jer alle igen til næste år som er 7. novembver 2017 - reserver allerede nu denne dag.


Bankospil 3. november 2015


Glostrup og Omegns Fugleskydningsselskab afholdt det årlige bankospil tirsdag den 3. november 2015. Skydebrødre, familie og venner - ialt 94 - var mødt op. Og de fik alle en rigtig hygelig aften hvor der blev delt en masse dejlige gode præmier ud.

Vi håber at se jer alle igen til næste år som er 1. novembver 2016 - reserver allerede nu denne dag.
 


Bankospil 4. november 2014

Tirsdag d. 4. november 2014 afholdt Glostrup og Omegns Fugleskydningsselskb det årlige banko i Glostruphallens restaurationslokaler. 95 skydebrødre, familie og venner af selskabet var mødt frem. Og de fik en hyggelig aften hvor der blev uddelt en masse dejlige gevinster.

Vi håber at lige så mange vil møde op næste gang.


Selskabet afholder banko den første tirsdag i november hvert år. Alle er velkommen til at deltage.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-

© Copyright Glostrup & Omegns Fugleskydningsselskab